TILTAK - KORONAVIRUSET (oppdatert 25.9.20)

Det er innført smitteverntiltak i kirkene og ber alle forholde seg de anvisninger som gis. Menighetskontorene og kontoret i Schweigaardsgate er åpne for besøk.

Det er innført smittevernstiltak i kirkene og ber alle forholde seg de anvisninger som gis. Deltakerantallet på gudstjenestene er fortiden begrenset til 200 personer med avstand på en meter mellom alle som ikke tilhører samme husstand. Flere av kirkerommene vil ikke ha plass til så mange som 200 på grunn av kravet om minst en meters avstand. Nedefor står en tabell som viser maks antallet i den enkelte kirke og kapell ved gravferd og gudstjenester, aktører kommer i tillegg.

Begrensinger når det gjelder gudstjenester, begravelser, vigsler og dåpsseremonier, konserter og eventuelt andre arangementer.

Menighetskontorene er åpne for besøkende og følger de vanlige åpningstidene for menighetskontoret.

Det samme gjelder for kontoret i Schweigaarsdgt (kirkevergens administrasjon, og prosten i Skien).

Alle konfirmasjonsgudstjenester utsatt til etter sommeren. Informasjon om nye datoer er nå lagt ut på nettsiden.

Kirke/kapell

Maks antall

Begravelse/bisettelse

Maks antall