TILTAK - KORONAVIRUSET (oppdatert 17.06.21)

Det er innført smitteverntiltak i kirkene og vi ber alle forholde seg de anvisninger som gis. Gudstjenester, vielser og dåp, bisettelser og begravelser, kan gjennomføres med inntil 200 deltakere (medvirkende kommer i tillegg). Nasjonale retningslinjer med 1 meters avstand mellom personer som ikke tilhører samme husstand gir en begrensning for noen av våre kirker/kapeller, se tabell.

Menighetskontorene har vanlig åpningstid for besøkende.
Det samme gjelder for kontoret i Schweigaarsdgt (kirkevergens administrasjon, og prosten i Skien).

Arrangementer for barn og unge (under 20 år) gjennomføres med begrensninger etter trafikklysmodellen for skolene. Arrangementer inne/ute for unge/voksne (over 20 år) kan gjennomføres med inntil 20 personer innendørs og 30 personer utendørs, så lenge de kan holde minst en meters avstand. Reglene gjelder fra 18. juni.

Kirke/kapell

Skien kirke 200
Nordregravlund kapell 60

Med vennlig hilsen