TILTAK - KORONAVIRUSET (oppdatert 7.1.21)

Det er innført smitteverntiltak i kirkene og vi ber alle forholde seg de anvisninger som gis. Alle gudstjenester avlyses frem til og med 17. januar, for gudstjenester med dåp vil prest ta kontakt med dåpsfamilien. Begravelser/bisettelser gjennomføres med begrensning på 30 personer tilstede, dette gjelder foreløpig ut januar. Menighetskontorene og kontoret i Schweigaardsgate er åpne for besøk.

Alle kirkelige gudstjenester/handlinger og aktiviteter med unntak av begravelser/bisettelser avlyses for de neste to uker.

Menighetskontorene er åpne for besøkende og følger de vanlige åpningstidene for menighetskontoret.

Det samme gjelder for kontoret i Schweigaarsdgt (kirkevergens administrasjon, og prosten i Skien).

Kirke/kapell

Skien kirke 30 30
Nordregravlund kapell 30 30

Med vennlig hilsen