TILTAK - KORONAVIRUSET (oppdatert 10.5.21)

Det er innført smitteverntiltak i kirkene og vi ber alle forholde seg de anvisninger som gis. Bisettelser, begravelser, kan gjennomføres med inntil 50 deltakere (medvirkende kommer i tillegg). Gudstjenester, vielser og dåp med inntil 20 deltakere (medvirkende kommer i tillegg). Nasjonale retningslinjer med 2 meters avstand mellom personer som ikke tilhører samme husstand gir en begrensning for noen av våre kirker/kapeller, se tabell.

Menighetskontorene er nå stengt for besøkende.
Det samme gjelder for kontoret i Schweigaarsdgt (kirkevergens administrasjon, og prosten i Skien). Vi besvarer henvendelser på telefon (35 58 11 80).

Arrangementer for barn og unge (under 13 år) gjennomføres med begrensninger etter trafikklysmodellen for skolene. Arrangementer inne/ute for unge/voksne (over 13år) kan ikke gjennomføres. Disse reglene er en kombinasjon av forskrift  for Skien kommune og de nasjonale reglene. Reglene gjelder fra 9. mai, foreløpig til og med 25. mai.

Kirke/kapell

Skien kirke 20 50
Nordregravlund kapell   34

Med vennlig hilsen