Tjenester i en stellavtale

Tjenester i en stellavtale

En stellavtale innholder de tjenester som stellkontakten har valgt i avtalen, avtalen kan endres hvis man ønsker det, ved å ta kontakt med kirkekontoret. En eventuell endring må gjøres før tjenesten er igangsatt for det aktuelle året.

En forutsetning for å lage en stellavtale er at det kan nedsettes en plantekasse på gravstedet. Vi kan ikke påta oss stell av blomster plantet i krukker eller i bed direkte på gravstedet. For plantekassen betales det en engangs sum som dekker montering og leie av kassen så lenge stellavtalen er aktiv, men kassen vil fortsatt være fellesrådets eiendom. Kassen kan eventuelt kjøpes ut ved avtaleslutt.

Tjenester
Plantekasse Montering og leie av plantekasse
Vårblomster Stemor plantes før 1. mai, 3 planter pr kasse, farge varierer
Sommerblomster Valg mellom Is Begonia, Betulia Begonia og Knoll Begonia(planteslagene kan ikke blandes innenfor et stell), 3 planter pr kasse, farge varierer. Sommerblomstene plantes så tidlig som mulig i juni (vær- og temperaturavhengig) og eventuelle vårblomster fjernes.
Ukentlig tilsyn Rengjøring, bytte jord og veke i plantekasse. Vanning, luking og visne blomster tas bort. Kantklipping.
Høstlyng Høstlyng Calluna plantes når sommerblomster tas bort. 3 planter pr kasse. Farge varierer.
Granbar Granbar legges på innen Allehelgenssøndag. Granbar er ikke aktuelt for de som har høstlyng.
Krans til julehøytiden Kransen legges på så sent som mulig før julehøytiden.
Administrasjonsgebyr Administrasjon av avtaler, faktureringer, innbetalinger og fond. Bestilling av materiell og planter. Administrasjon av stellister.

 

Powered by Cornerstone