Ledige stillinger
Skien kirkelige fellesråd er arbeidsgiver for flere forskjellige grupper arbeidstakere. I kirkene og på kirkegårdene, som kirketjenere, kirkegårdsarbeidere og graver. I administrasjonen av menighetskontorene og kirkevergens kontor (hos oss kalt kirkekontoret), som sekretærer, konsulenter og kirkeverge. I menighetene som organister, kateketer/barne- og familiearbeider, trosopplærere og diakoner. I tillegg har enkelte av menighetene egne ansatte, som fellesrådet har lønnsadministrasjonen for.
Kirken en spennende arbeidsplass
Det er ledig et 50 % vikariat som menighetspedagog / menighetsarbeider i Gjerpen og Borgestad menigheter. Stillingen er ledig umiddelbart. Vi søker etter en medarbeider som trives med undervisningsoppgaver og som liker å jobbe med barn og unge. Interesse for og evne til kreativ formidling er ønskelig.
KANTOR/MENIGHETSMUSIKER I 80-100 % FAST STILLING I BORGESTAD MENIGHET
Skien kirkelige fellesråd har ledig 80 % fast organiststilling med hovedarbeidssted i Borgestad menighet. Det er mulighet for å øke stillingen til 100 % finansiert av menigheten for musikalsk arbeid blant barn og unge.

Ta kontakt med fellesrådet for å avtale dåp, bryllup eller gravferd.

Skien kirkelige fellesråd
3701 SKIEN