Ledige stillinger
Skien kirkelige fellesråd er arbeidsgiver for flere forskjellige grupper arbeidstakere. I kirkene og på kirkegårdene, som kirketjenere, kirkegårdsarbeidere og graver. I administrasjonen av menighetskontorene og kirkevergens kontor (hos oss kalt kirkekontoret), som sekretærer, konsulenter og kirkeverge. I menighetene som organister, kateketer/barne- og familiearbeider, trosopplærere og diakoner. I tillegg har enkelte av menighetene egne ansatte, som fellesrådet har lønnsadministrasjonen for.
Kirken en spennende arbeidsplass
BARNE- OG UNDGOMSDIAKON / DIAKONIMEDARBEIDER i Skien kirkelige fellesråd 50 % stilling
Det er ledig en fast som barne- og ungdomsdiakon / diakonimedarbeider i 50 % i Skien kirkelige fellesråd, med arbeidsted Skien sokn.

Ta kontakt med fellesrådet for å avtale dåp, bryllup eller gravferd.

Skien kirkelige fellesråd
3701 SKIEN